روغن خراطین شگفت انگیز و افزایش دهنده حجم عضلات صورت و بدن
12 مرداد 1397 ۰ دیدگاه

روغن خراطین افزایش دهنده حجم عضلات صورت و بدن

مطالب مرتبط:

روغن خراطین چیست؟

روغن خراطین که از نوعی کرم خاکی تهیه می‌شود یکی از طبیعی ترین روغنها محسوب شده که امروزه به عنوان یک راهکار طبیعی با نتایج شگفت‌انگیز برای افزایش حجم لب، گونه، باسن، سینه و … می‌باشد. روغن خراطین با دارا بودن ویتامین‌های ریبوفلاوین، پانتونیک اسید، تیامین، پیریدوکسین، ویتامین ب۱۲، اسید فولیک و بیوتین تاثیر به سزایی در غذا رسانی به بافتهای پوستی دارد.  اگر می‌خواهید با روغن خراطین بیشتر آشنا شوید این مقاله را تا پایان مطالعه نمایید.

روغن خراطین
معرفی روغن خراطین:

خواص روغن خراطین:

این روغن خواص گسترده ای داشته، امروزه از آن در صنایع آرایشی و مد استفاده فراوان می‌شود، همچنین خواص درمانی متعددی نیز دارد، برخی از مهمترین خواص این روغن عبارتند از:

  • روغن خراطین حجم دهنده گونه، لب و سفت کننده عضلات سینه و باسن است.
  • از این روغن به منظور افزایش حجم گونه، لب و … استفاده می‌گردد.
  • استفاده از این روغن یک راه طبیعی و دائمی برای افزایش حجم اندامهای مورد نظر بدن است.

عملکرد روغن خراطین:

روغن خراطین نوعی کمپلکس گلیکولیپوپروتئینی می‌باشد که خواص متفاوتی نظیر اثرات آنتی اکسیدانی و محرک رشد سلولی دارد. این روغن باعث بازسازی اپی تلیوم و افزایش سنتز برخی فاکتور های رشد می‌شود. در مکانیسم این محصول می توان افزایش مقدار کلاژن و آرایش منظم تر رشته های کلاژنی، تکثیر فیبروبلاستی، تحریک روند رگزایی و کاهش تعداد سلول های آماس کرده اشاره کرد. ترکیب اثر این فرآیندهای عملکردی را می‌توان به شکل افزایش حجم و اندازه بافت ‌های عضلانی بدن شاهد بود.

روغن خراطین
کاربرد روغن خراطین برای ورزشکاران و پرورش اندام:

استعمال این روغن برای ورزشکاران پرورش اندام جهت سرعت رشد عضلات و حجم‌دهی بر یک یا چند عضله خاص مفید است.روغن خراطین روغنی معدنی و طبیعی است و در پی آن عوارض جانبی مواد شیمیایی را در بدن ایجاد نخواهد‌کرد. ورزشکاران زیادی با تزریق آمپول‌های شیمیایی و هورمونی به دنبال افزایش رشد و سرعت بخشیدن به حجیم شدن عضلات هستند. با استفاده از این روغن نتیجه‌‎ای مطلوب حاصل شده و عوارض جانبی و خطرات محتمل هم تا حد بسیار زیادی کاهش می‌یابند. قبل از مصرف روغن ۲ یا ۳ بار آن را روی پوست ناحیه بازو تست کنید و در صورتی که حساسیت پوستی بروز نداد می‌توانید از روغن به راحتی روی کل سطح بدن استفاده کنید.

تقویت و رشد موها با روغن خراطین:

همه خانم‌هایی که با تقویت مو‌هایشان سر و کار دارند تا بحال باید تاثیر فاکتور‌های متعددی روی موهایشان را احساس کرده باشند. از جماله این موارد می‌توان به شرایط آب و هوایی، میزان رطوبت هوای محیط، حالات روحی، استرس، تغذیه و هچنین مصرف مواد مراقبتی متناسب با نوع مو اشاره کرد. از دیگر خواص روغن خراطین کمک به تقویت و رشد موها بوده که باعث شادابی و لطیف شدن مو می‌گردد. این روغن خشکی مو‌ها را تا حدود زیادی از بین می‌برد و با تحریک رشد سلولی موجب افزایش رشد مو و به مرور سالم‌تر شدن مو‌ها می شود. در کنار استفاده از این روغن روی سطح پوست می‌توان مراقبت‌های جانبی از مو مثل بهبود تغذیه را به عنوان مکمل درمانی انجام داد. با حذف مواد قندی مصنوعی فراوان و کاهش تغذیه با فست فود به مرور ریزش موهایتان هم کاهش خواهد‌یافت.

اضافه کردن موادی مثل دارچین، جوزهندی، میخک و زنجبیل برای خوشبو شدن روغن خراطین می‌تواند مناسب باشد. فقط حواستان به حساسیت‌های پوستی و محرک‌های جوش برای پوستتان باشد. اگر این مواد جوش‌های شما را تحریک می‌کنن به محلول اضافه نکنید.

 

روغن خراطین افزایش دهنده جریان خون در رگها:

ماساژ این روغن روی عضلات موضع مورد نظر، با افزایش خون رسانی، باعث تغذیه بهتر شده و در نتیجه سرعت رشد و حجم گرفتن در آن عضله افزایش می‌یابد. همچنین به دلیل افزایش گردش خون یکی از روغن‌های مورد استفاده در ماساژ درمانی است و برای تسکین درد مفاصل و دردهای روماتیسمی بسیار مفید است. از بین بردن خط اخم ، خط خنده و خط پیشانی و … با روغن خراطین تا حدود قابل توجهی امکان پذیر است. یکی از مهمترین و اصلی ترین کاربردهای این روغن استفاده از آن برای کاهش چین و چروک پوست،رفع خط اخم، خطوط پیشانی و در نهایت جوان سازی پوست می‌باشد. امروزه یکی از اصلی ترین مواد گرانترین کرمهای جهان روغن خراطین است. همچنین این روغن در پوست صورت ایجاد شفافیت و درخشندگی می‌کند و پوست را فوق العاده نرم و لطیف نموده، سیاهی دور چشم و گودی زیر چشم را تا حد زیادی از بین می‌برد. همچنین اثر بی نظیری در کمرنگ کردن و محو نمودن لک‌های پوستی دارد.

طرز تهیه روغن خراطین:

برای تهیه این روغن در گذشته که به آن روش ابن‌سینایی نیز گفته می‌شد، از ۲ کیلو کرم خاکی و ۱ کیلو روغن زیتون یا کنجد استفاده می‌شده و هنوز هم در عطاری‌ها از این روش استفاده می‌شود. از ۸۰ کیلوگرم کرم خاکی میتوان به میزان ۱ لیتر روغن کرم خاکی را استخراج نمود. به این صورت که پودر خراطین و یا کرم خاکی را به مدت ۴۰ روز با روغن کنجد و زیتون در تماس قرار می‌دهیم. بعد از آن محلولی روغنی به اضافه قسمتی سیاه رنگ تولید می‌شود. قسمت روغنی آن روغن خراطین طبیعی و قابل مصرف برای ما می‌باشد. کرم خاکی مورد استفاده در این فرآیند  نوعی کرم خاکی به نام ایزینیا فتیدا می‌باشد. این کرم‌ها باید کاملا استریل شده و روده‌های آن ‌ها از خاک تخلیه شده باشد.

روغن خراطین

طریقه استفاده روغن خراطین:

قبل از مصرف روغن خرطین ، پوست خود را کاملا شستشو دهید(برای حداکثر جذب و عملکرد شستشو با فیس براش کیوت اسکین انجام شود) و پس از خشک کردن، ناحیه مورد نظر را چند دقیقه ماساژ دهید تا گردش خون در آن قسمت زیاد شود. سپس سه تا پنج قطره از ترکیب مورد نظر را بسته به وسعت محل مورد استفاده روی پوست خود ماساژ دهید تا روغن کاملا جذب پوست شود. روزی دو بار این عمل را تکرار کنید. پس از مصرف روغن خراطین بگذارید حداقل ۱ ساعت بر روی پوست بماند و در صورت تمایل بعد از آن شستشو دهید. مناسب ترین زمان استفاده از روغن خراطین شب قبل از خواب می‌باشد.

  • مصرف خوراکى این دارو ممنوع است.
  • افرادی که صورت آن ها چرب و دارای جوش است باید در مصرف روغن خراطین احتیاط کنند و بعد از ۲ ساعت صورت خود را شست و شو دهند.

 

برای مشاهده فروشگاه کیوت اسکین اینجا کلیک کنید.

12 مرداد 1397 ۰ دیدگاه
اشتراک گذاری

دیدگاه کاربران

مرا از نوشته‌های تازه با رایانامه آگاه کن.